mandag 26. september 2011

Coach Eirik Digre om VM kampen mot Filipinene

Vi hadde sett fighteren fra Filipinene en gang før, og visste at hun var rutinert. Spesielt la vi merke til at hun hadde litt lav gard, men at hun tilpasset seg stilen til motstanderen utover i kampen.

Fatima sin game plan var i utgangspunktet å kjøre hardt på boksing og venstre round kicks, for deretter å bli kreativ med albuer. I clinchen skulle hun ikke stå foran motstanderen, men øyeblikkelig vinkle ut og rundt, og kaste. Første runde gikk helt enkelt som planlagt!

Andre runde gikk også til Fatima, men ikke fullt så enkelt som første. I tredje runde var tiden inne for finter, og med flere hopp- albue som gikk inn, ble det en klar runde til Norge igjen. Fjerde runde likeså, men når det sto igjen ett minutt traff motsanderen med en kryss, der Fatima fikk gå direkte til clinch, og dermed unngå en oppfølging. Også siste runde gikk klart til Norge og Fatima Pinto.
Fatima Pinto og coach Eirik Digre er godt fornøyd med VM gull!

 Norge har nå fått sin første verdensmester i thaiboxing og et stolt Frontline gym gratulerer nok en gang med strålende innsats!
Team " Bad news" strikes again !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar