søndag 28. august 2011

En oppskrift med så mange muligheter

Her kommer en oppskrift på en glutenfri "lefse" som du kan bruke til så mye forskjellig.
Om søtsuget innhenter deg er disse perfekt sammen med , litt smør og sukrin (som en standard lefse) med litt sukkerfritt syltetøy , du kan spise disse til frokost med ditt favoritt pålegg , bruke den som wraps til taco eller burritos.
Eller hva med pizzabunn ?
Bruk fantastien , en oppskrift , mange muligheter
Enjoy godt folk!

1 egg

3 eggehvitter

1-2 ss bakepro
2 ss kokosmel (eventuelt mandelmel e.l)

1-2 ts xanthan gum (fiberhusk)
3-4 ss vann

Bland et helt egg og en eggehvitte med det tørre og spe på med litt vann til du får en seig konsistens. Om du ønsker smak på de kan du tilsette sukrin, kanel, kardemomme osv. Stivpisk to eggehvitter og vend forsiktig inn i resten. Den moussen du da får smører du tynt utover et bakepapir og inn i ovnen på 160 grader i ca 20 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar